Gå til innhold
Arkivverket

Sollieds skifteavskrifter


Eva Tomter
 Del

Recommended Posts

Hei

Under Gamle Digitalarkivet, Bergen, ligger Sollieds Skifteavskrifter for Bergen 1675-1852. Før kunne man klikke på sidenummer, så kom man inn i avskriftene. Dette fungerer ikke lenger. Er Sollied tilgjengelig et annet sted? Skulle gjerne sett side 346.

 

Med vennlig hilsen

Eva Tomter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg manipulerte tallene i adresselinjen, men dette er tydeligvis ikke søkbart på sidetall: http://digitalarkivet.arkivverket.no/gen/vis/25/fa00000000027577

 

(En får riktignok bladd til neste person ved å trykke id-nummeret nederst, men dette fungerer ikke godt nok, synes jeg.)

 

Den 'gamle' basen: http://da2.uib.no/cgi-win/WebBok.exe?slag=lesside&bokid=solliedskift&sideid=346&storleik=

Endret av Anne-Lise Hansen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt problemer med avkortede lenker og denne trodde jeg var fikset. Jeg skal se på det i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra forsida, nytt fra Digitalarkivet: http://www.arkivverket.no/arkivverket/Digitalarkivet

 

 

Driftsmelding 26. august 2014: Vi må avvikle en server og holder på å flytte innholdet til en ny server. Inntil videre vil derfor Bokhylla, 1660-registratur, de gamle debattsidene og noen andre nettutstillinger og kildepresentasjoner være utilgjengelig. Vi beklager ulempene dette medfører.

 

Jeg tipper sollieds skifteavskrifter er en av de som er midlertidig utilgjengelig (bokhylla).

 

Om linker som ikke virker i nye DA, så ble det registrert i desember 2013: http://forum.arkivverket.no/topic/188534-sollieds-skifteavskrifter-for-bergen-via-den-nye-soekesiden-oedelagt-link-til-boka/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Før kunne man klikke på sidenummer, så kom man inn i avskriftene. Dette fungerer ikke lenger. Er Sollied tilgjengelig et annet sted? Skulle gjerne sett side 346.

 

Jeg tror sollieds database trenger en korrigering. Dette blir noe teknisk, men så langt jeg kan skjønne eneste måten å få lest sollieds avskrifter på.

 

I dag finnes bokhylla på http://da3.uib.no/cgi-win/webbok.exe (legg merke til adressen). Alle linkene fra sollieds avskrifter peker til http://da2.uib.no/cgi-win/WebBok.exe?slag=lessi...

 

 

Med andre ord: Når du har funnet det du er ute etter i registeret, klikk linken og deretter i adresselinja, skift ut da2 med da3 og gå til den nye adressen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.