Gå til innhold
Arkivverket
Tor A. Vik

Georg Peder Bakke skifte/død

Recommended Posts

Tor A. Vik

Jeg forsøker å finne ut av når og hvor min oldefar Georg Peder Bakke døde. Han mistet all kontakt med familien trolig på 1930-tallet. Han døde trolig i søndre del av Buskerud i første halvdel av 1960-tallet. Han ble født 19.mai 1880 i Strinda,Trøndelag. Han var trolig enkemann da han døde. Har ikke hørt noe om at han giftet seg igjen etter at kona døde i 1947. Er det mulig å finne ut av om han døde i Buskerud på 1960-tallet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Kongsberg

Til Tor A. Vik

 

For at vi skal kunne lete i vår materiale (da først og fremst dødsfallsprotokoller i arkivene til skifterett eller lensmann) må vi ha nærmere opplysninger om når og hvor han døde. Vi har forsøkt å søke i DIS-gravminner (http://www.disnorge.no/gravminner/index.php), men har ikke funnet ham her. Du kan spørre på Brukernes eget forum om andre har informasjon om når og hvor han døde, og du kan også forsøke å lete i lokalaviser etter dødsannonse.

 

Vennlig hilsen

Statsarkivet i Kongsberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.