Gå til innhold
Arkivverket
Kåre Kjøllesdal

Bilnummer

Recommended Posts

Kåre Kjøllesdal

Jeg lurer på om Statsarkivet har oversikt over gamle bilnummer, og i så fall hvem hvem som var eier av drosjebil med registreringsnummer K714. Er også interessert i hvor vedkommende bodde.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Kristiansand

Det finnes dessverre ikke noe fellesregister for hele Kristiansand eller Vest-Agder, ordnet etter kjennemerkenummer. Hvis man spanderer noen timer på å lete i forskjellige protokoller i blant annet politiarkiv hos oss, så hender det at man kan finne det nummeret man er ute etter med navn på eier. Vi spanderte litt tid på spørsmålet ditt, men hadde ikke flaks i og med at vi bare fant noen numre i nærheten av K714 enkelte år på 1960-tallet, muligens i forbindelse med eierskifte. Det kan også være aktuelt å se i arkiv etter amtmannen hvis kjøretøyet er svært gammelt, eller etter biltisynet hvis kjøretøyet ble brukt lenge.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.