Gå til innhold
Arkivverket
Jan Erik Hansen

dødsdatoer

Recommended Posts

Jan Erik Hansen

hei min farmor Klara Oline Ødemann døde engang mellom 1975 0g 1980 men jeg kan ikke finne hennes dødsdato hun er født i Tune 20-12-1893 døde i Fredrikstad og gravlagt i Borge.

Min oldemor Karoline Johannessen født 18-04-1862 i Kristiania og sannsynlig død etter 1934 i Tune kan jeg heller ikke finne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Odd Halvorsen

Beklager, vi kan ikke foreta svært tidkrevende leting uten bedre spor. Vi kan ikke finne noen Kara Oline Ødemann registrert død mellom 1975 og 1980 i de registre vi har tilgang til,  dødsfallsprotokoller for Fredrikstad er ikke avlevert oss lenger frem enn til 1969. Dødsfallsprotokollene for Tune etter 1934: Her er lister tilgjengelige på nett  1933-1939 og 1939-1944:  . VI har ikke nyere dødsfallsprotokoller for Tune, og listene i sorenskriverarkivet er dessverre for tidkrevende å lete i over flere årganger. 

 

Vennlig hilsen 

 

Odd Halvorsen, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.