Gå til innhold
Arkivverket
Steffen Nielsen

Et oppslag

Recommended Posts

Steffen Nielsen

Hei, 

 

Jeg leter etter litt informasjon om min bestemor Mary Moe (født Johnsrud), født 30.01.1927 og informasjon om hennes familie. Jeg vet at hun på et tidspunkt giftet seg med min bestefar Asbjørn Magnar Moe (født 27.02.1926, død 22.09.2005), og de fikk fire barn sammen. 

 

Alt av informsjon om henne og hennes familie er av interesse :) 

 

Mvh 

 

Steffen 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

For at vi skal kunne gjøre et oppslag må du spesifisere hvilke opplysninger du er på jakt etter, og omtrent tidspunkt og sted for hendelsen.  Vi har for øvrig ikke ressurser til å foreta tidkrevende slektsundersøkelser på vegne av publikum. Slike undersøkelser må du enten gjøre selv på lesesalen, eller ved hjelp av genealogiske ressurser på nettet slik som Digitalarkivet, eller få hjelp av noen privat, slik som Brukernes eget forum på Digitalarkivet. Les ellers informasjonen på våre nettsider om introduksjon til arkivene og om slektsgransking.

Det kan også hende at opplysninger om din bestemor er taushetsbelagte, og er underlagt sperrefrist.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Steffen Nielsen

Hei, ja ok. Jeg ønsker opplysninger om hvem hennes foreldre er, da jeg ikke vet noen ting om dette og hvor de bodde. Hun er født 30.01.1927, jeg har hørt at hun som liten bodde i vallset/stange, mer enn det vet jeg egentlig ikke om henne. Jeg har prøvd digitalarkivet, men finner ingen ting på henne. Siden jeg ikke vet hva hennes foreldre heter, så kommer jeg ikke noe særlig lengre. 

 

Setter pris på den informasjon dere kan gi. Hvis det skulle vise seg at det er taushetsbelagt, er det da noen mulighet for meg å få innsyn i dette? 

 

mvh

 

Steffen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

Du finner dåpsinnførselen hennes i kirkebok nr. 12 for Romedal (1913-1935) side 84, innførsel nr. 18 i listen over fødte/døpte jenter

Der ser du hennes foreldre oppført med navn og fødselsår. 

For hjelp til ytterligere opplysninger fra kilder på Digitalarkivet, kan du legge ut en forespørsel på Brukernes eget forum.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.