Gå til innhold
Arkivverket
oivind.baardsen@mac.com

Johannes Ingvaldsen Baardsen, gjorde han militærtjeneste?

Recommended Posts

oivind.baardsen@mac.com

Min farfar, Johannes Baardsen ( f. 26.07.1895 d. jan 1968) ble født på Vega, men kom til Trondheim tidlig på 1900-tallet. Jeg har ikke funnet ut om han gjorde militærtjeneste. Kan dere hjelpe meg med dette?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Solrun Hommedal

Hei

 

Søk i Trondheimsbasen viser at Johannes Baardsen flyttet til Trondheim 1916 og giftet seg i 1923. Jeg får ikke opp treff på sjøinnrullering i dette søket. Om det betyr at han var innrullert i infanteri eller artilleri, at han var innrullert et annet sted enn Trondheim, eller han ikke var innrullert i hele tatt kommer ikke frem. Vi har begrenset kapasitet til å arbeide med slektsforespørsler, så det er dessverre for omfattende arbeid for oss å gå igjennom militærruller fra flere regioner for å lete etter en person som kanskje kan ha blitt innrullert på et ukjent tidspunkt. Dette materialet er tilgjengelig, så du er velkommen på vår lesesal.

 

 

Vennlig hilsen

Solrun Hommedal

Statsarkivet i Trondheim 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.