Gå til innhold
Arkivverket
Eirik Steinland

Petter Andreas Vilberg

Recommended Posts

Eirik Steinland

Hei

jeg søker flere opplysninger om min oldefar på farssiden. Har følgende opplysninger om han: fra Bakklandet kirkebok 1893-1900 står det om Petter Andreas Vilberg at han er arbeider ved jernbanen, logerende, ugift, svensk, født 1865, boende på Hamar. Kan dere hjelpe meg videre på veien?

 

mvh

Eirik,

Tromsø

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

I kirkeboka for Bakklandet ved sønnens dåp 23.04.1893 står det en merknad i høyre kolonne. Vi har fra Statsarkivet i Trondheim fått greie på at merknaden "K.B.N. 51/1893" viser til journalnummeret i prestens kopibok fra 1893. Det gjaldt en innførsel om at presten på Bakklandet hadde sendt melding til presten i Hamar om at Vilberg hadde fått et uektefødt barn.

 

Vi kan se litt nærmere på denne saken, og tar den i så fall under vanlig saksbehandling. Du må da sende oss en epost der du viser til ditt innlegg på dette forumet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.