Gå til innhold
Arkivverket
Are S. Gustavsen

Bilder laster ikke (Lensregnskaper)

Recommended Posts

Are S. Gustavsen

Hei,

 

Inntil for cirka 30-40 minutter siden var alt helt greit., men nå laster ikke bilder ved søk i blant annet lensregnskaper:

 

http://www.arkivverket.no/URN:db_read/rk/3612/1

 

Er det en server som må re-startes?

 

Mvh Are

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anette S. Clausen

Alt ser ut til å fungere nå. Jeg ser av tilbakemeldinger at problemet har oppstått rundt halv ti idag. Det er mulig IT-vakt har fått opp igjen systemet raskt for jeg kan ikke se av statistikken at det har vært noe nedgang i trafikken på det tidspunktet. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Are S. Gustavsen

Anette,

 

Ting lot til å virke normalt etter relativt kort tid, dog var jeg usikker på Stattholderskapets jordebøker. Dette viste seg imidlertid å være en slags "time-out" som hindret meg å bla videre fra dere jeg stod i det det første problemet inntraff.

 

Så, all honnør for kjapp løsning.

 

Mvh Are

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.