Gå til innhold
Arkivverket

Finn kilde - Kirkebøker Karlsøy i Troms = 0 resultater


Jørgen M. Steen
 Del

Recommended Posts

Mulig jeg har gått glipp av noe, men  når jeg skal finne kirkebøker for Karlsøy i Troms, så finner jeg ikke noen i det hele tatt på denne måten:

 

http://digitalarkivet.arkivverket.no/finn_kilde?s=&fra=&til=&ka[]=2&kt[]=MINI&kt[]=KLOK&kt[]=FREG&kt[]=D%C3%85PB&kt[]=VAKS&kt[]=KOMM&kt[]=FORL&kt[]=LYSN&kt[]=DREG&kt[]=RESK&kt[]=KLAD&kt[]=AVSK&kt[]=DISS&kt[]=VIGB&kt[]=VIBO&kt[]=VIRE&kt[]=DIVR&kt[]=NOPR&lt[]=dp&lt[]=kf&lt[]=vi&lt[]=gr&lt[]=if&lt[]=uf&lt[]=df&lt[]=va&lt[]=im&lt[]=um&lt[]=in&lt[]=pa&lt[]=ko&lt[]=vd&lt[]=bv&k[]=1936

 

Kildekategori: kirkebøker

Geografi: Troms->Karlsøy

 

Huker jeg av for hele Troms, så dukker det opp bare 113 treff. Må være noe merkelig her :)

 

Fritekst = Karlsøy og kildekategori = kirkebøker blir også 0 treff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er klar over feilen og skal finne en løsning på det. Hvis du tar bort haken for Kirkebøker og i stedet åpner opp Kirkebøker og haker av for ministerialbok og klokkerbok, vil du få treff for Karlsøy http://digitalarkivet.arkivverket.no/finn_kilde?s=karls%C3%B8y&fra=&til=&kt%5B%5D=MINI&kt%5B%5D=KLOKHvis du derimot haker av for listetyper døpte, viede osv. under Kirkebøker, så får du null treff igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.