Gå til innhold
Arkivverket
Øyvind Sørgjerd

Mangler / huller i FT 1910, Aker og Oslo?

Recommended Posts

Øyvind Sørgjerd

Hei, søker etter min oldemors Gina Gulbrandsen familie i FT 1910 (Ginas far Gustav Gulbrandsen) , finner de i 1900 (Stubberud gård i Maridalen) og finner henne i kirkebok 1911 når hun døper min mormor Ester Regine Snarberg, bosted er da Sven(d)senga under Brekke gård.  Dvs like i nærheten av Stubberud gård.  Er det huller i FT 1910 for Aker evt Oslo, hvis de skulle tatt midlertid bolig i Oslo?

 

 

Vennlig hilsen

Øyvind

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anette S. Clausen

Det er noen mangler for byene i 1910-tellingen. Du kan lese mer om det her http://www.arkivverket.no/arkivverket/Digitalarkivet/Om-Digitalarkivet/Om-kjeldene/Folketellingen-1910/Mangler

 

Stavemåte og slikt kan også gjøre sitt til at du ikke finner Gina og familien igjen i 1910-tellingen. Samtidig, hvis du ser på oversikten over bosteder registrert i 1910-tellingen for Maridalen http://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/tellingskrets/tf01036372013281finner du ikke Svendesenga eller noe som ligner på den plassen, men den fins i 1900-tellingen. Så det er jo også mulig at det mangler en liste her.

 

Dette må du evt. ta opp med Riksarkivet for de har den originale tellingen fra 1910 og kan kontrollere om listen evt. ligger der og er glemt under transkriberingen eller om det er en permanent mangel. Du kan spørre Riksarkivet i forumet om du ønsker det: https://forum.arkivverket.no/forum/44-sp%C3%B8r-riksarkivet/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.