Gå til innhold
Arkivverket
Olaf Larsen

Jeg får ikke postet svar på innlegg; connection timed out

Recommended Posts

Olaf Larsen

Jeg har opplevet det et par ganger de siste dagene, at jeg ikke får svart på innlegg. Det er innlegg hvor jeg har fårr varsel om en ny post.

Meldingen jeg får:

The connection has timed out
The server at forum.arkivverket.no is taking too long to respond.
o.s.v.
 

Når jeg trykker Try again, skjer det ingenting, når jeg forsøker Try again en gang til, kommer jeg til tråden, og ser at svaret mitt er skrevet 2 ganger i samme post.

 

Er det noe som er endret i innstillinger for serveren?

Endret av Olaf Larsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Olaf Larsen

 

Joda, jeg har opplevd det før en sjelden gang, men da kan det ha vært lang tid mellom åpningen av innlegget, og det endelige svaret, så jeg har ikke reagert spesielt på det, denne gangen var det snakk om et minutt eller to.

Jeg kjører den samme Firefox 39.0.3 i Linux som før, men jeg har i det siste lekt meg litt med endel endringer i oppsettet av FF, og det kan kanskje ha påvirket hvordan en nettkobling opprettholdes. (du har kanskje brukt about:config i FF?)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.