Gå til innhold
Arkivverket
Dag T. Hoelseth

Sjur (Sivert) Ivarsen Tufte (f. Nærøy, Aurland 1856), utreise

Recommended Posts

Dag T. Hoelseth

I New York, Passenger Lists, 1820-1957 finner jeg blant andre Ivar Andersen Tufte (1818), kona Martha Tufte (1822) og sønnen Sjur (Sivert) Ivarsen Tufte (f. 1856) om bord på båten India med ankomstdato New York 27. mai 1870 (avreise var Glasgow, Scotland and Moville, Ireland). Jeg har ellers fått god oversikt over familien videre i USA og frem til en ung og nokså lovende ishockeyspiller (Riley Tufte) noen generasjoner senere.

 

Det eneste jeg spør om hjelp til akkurat nå er å finne utreisen fra Norge. Finnes det noen spor etter den? Jeg kan ikke se av kirkebøkene for Nærøy at det finnes utreiseinformasjon. Ei heller får jeg treff i emigrantprotokollene. Noen som har bedre hell med seg?

 

DTH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dag T. Hoelseth

#2 Du verden! Det var kjapt levert! Tusen hjertelig takk! Skjønner ikke hvordan jeg ikke fant frem til denne kirkeboken selv, var kanskje ikke tålmodig nok ... Da er den kilden på plass også!

 

DTH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.