Jump to content
Arkivverket
Dag Thorsdalen

Feilmelding ministeralbok for Kongsberg 1696-1720

Recommended Posts

Dag Thorsdalen

I ministeralbok for Kongsberg 1696-1720 er det en side som ikke lar seg åpne. Det gjelder denne siden
SAKO, Kongsberg kirkebøker, F/Fa/L0001: Ministerialbok nr. I 1, 1696-1720, s. 219-220
som dekker gravlagte 1713-1714. Når jeg prøver å komme inn på denne siden ved å bla enten forover eller bakover får jeg bare opp "hjulet" som står og sviver. Jeg har tidligere vært inne på denne siden mange ganger før omleggingen i vår slik at jeg vet at den fins scannet.

mvh dth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kristian Hunskaar (Arkivverket)

Jeg har ikke noen problemer med dette bildet nå kl. 08.30.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dag Thorsdalen

Takk for raskt svar, Kristian, men for meg er det ingen endring, selv når jeg prøver via din lenke.

 

mvh dth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kristian Hunskaar (Arkivverket)

Det skal ikke spille noen rolle hvilken lenke du bruker, men når jeg får opp bildet (hjemme i min egen stue), kan ikke feilen ligge hos Arkivverket. Jeg har dessverre ingen råd å komme med på stående fot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Espen Tønnessen

Du skriver ingenting om hvilken nettleser du bruker, men du kan prøve å slette cache i nettleseren. 

 

Jeg fant en side som forklarer fremgangsmåten for et stort antall nettlesere, versjoner og operativsystemer: http://www.refreshyourcache.com/en/home/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dag Thorsdalen

Takk igjen til Kristian og Espen!

 

Jeg bruker IE, men jeg tviler på om det spiller noen rolle all den tid jeg ikke har problemer med å få opp noen av de andre sidene og har vært inne også på denne siden tidligere uten at jeg i mellomtiden har gjort noen endringer vedr. nettleser. Jeg ser at forrige side, 217-218 gjentas slik at samme side kommer opp i både bilde nr. 93 og 94, mens den siden jeg etterspør, side 219-220, bilde nr. 95, ikke kommer opp hverken om jeg prøver å gå inn direkte eller ved å bla fremover og bakover. Og så er det ingen problemer fra side 221-222, bilde 66 og fremover.

 

Kan årsaken ligge i at side 217-218 er lagt inn dobbelt? Jeg kan ikke huske at den var gjentatt tidligere. Kan det være noe som har skjedd nylig?

 

 

mvh dth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kristian Hunskaar (Arkivverket)

Kan årsaken ligge i at side 217-218 er lagt inn dobbelt? Jeg kan ikke huske at den var gjentatt tidligere. Kan det være noe som har skjedd nylig?

 

Vi har ikke gjort endringer her; dette har nok vært slik siden bildene i sin tid ble lagt ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Torbjørn Igelkjøn

Eg kan stadfeste at lenka til Kristian virkar og at biletet kjem fram. Dermed har truleg Kristian rett i at feilen ikkje ligg hos Arkivverket.

 

Redigert: Nettlesar: Opera 

Versjon: 39.0.2256.48

 

Edited by Torbjørn Igelkjøn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tore S. Falch

I ministeralbok for Kongsberg 1696-1720 er det en side som ikke lar seg åpne. Det gjelder denne siden

SAKO, Kongsberg kirkebøker, F/Fa/L0001: Ministerialbok nr. I 1, 1696-1720, s. 219-220

som dekker gravlagte 1713-1714. Når jeg prøver å komme inn på denne siden ved å bla enten forover eller bakover får jeg bare opp "hjulet" som står og sviver. Jeg har tidligere vært inne på denne siden mange ganger før omleggingen i vår slik at jeg vet at den fins scannet.

 

 

Jeg får heller ikke opp side 219-220 når jeg bruker IE - men jeg får opp de foregående og etterfølgende sidene.

 

Når jeg bruker Chrome, derimot, får jeg siden opp uten problemer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Torbjørn Igelkjøn

Testar med min gamle IE11 (Win 8) som eg knapt brukar til nokon ting lenger. Side 219-220 kjem ikkje fram, medan sida før og etter kjem opp slik som dei skal...

Edited by Torbjørn Igelkjøn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Espen Tønnessen

Har gransket situasjonen nærmere. Ser ut som det sendes ut feil mime-type i html-headeren for bildet som har problemer. De andre bildene har "image/jpeg" mens det som feiler i IE har header "application/octet-stream". De andre nettleserne "forstår" likevel at det er et bilde ved å sjekke innholdet i fila, mens IE ikke forstår det, og dermed avbryter overføringa.

 

Vi sjekker opp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.