Gå til innhold
Arkivverket
Solveig R Håklev

Sjømannsruller Kristiansand

Recommended Posts

Kristian Hunskaar (Arkivverket)

Selv om sjømannsrullene ikke er taushetsbelagte, kan vi ikke utelukke at de inneholder opplysninger om ennå levende personer som ikke skal ligge fritt tilgjengelige på Internett. De sjømannsrullene som ble lagt ut denne uka, går så langt fram i tid at en del av sjømennene ennå er i live. Rullene er nå sperret i sin helhet, men ved leilighet skal vi gjennomgå dem og åpne opp alle patenter utstedt til og med 1930. Foreløpig er de bare tilgjengelige for våre saksbehandlere, som dermed slipper å gå i magasinene for å gjøre oppslag.

 

Siden disse sjømannsrullene er sperret i sin helhet, har vi foreløpig ikke annonsert at de har blitt lagt ut, men de vises likevel i "nyeste utlagte".

 

De nye visningsprogrammene, der vi kan publisere med pålogging, har medført at vi i senere tid har kunnet publisere mye skanna arkivmateriale som ikke er fritt tilgjengelig, men som bidrar til mer effektiv saksbehandling.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Solveig R Håklev

Takk for orienteringen , da får jeg bare smøre meg med tålmodighet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.