Gå til innhold
Arkivverket
Trond Geir Strandhaug

Magda (Magdalena) Falck

Recommended Posts

Trond Geir Strandhaug

Har prøvd å finne Magda (Magdalena) Falck i kirkebøkene for Kristiania, uten hel.  Hvem var hennes foreldre ?  Magdalena var født i Kristiania den 04/04 1881, står det i folketellingen for Asker i 1910.   Hun var gift med Hans Mariusen Kjølen fra Nord-Odal, født 26/4 1880.  Ser i folketellingene både i 1910 og by-tellingen for Oslo i 1923 at han bruker Haug som etternavn, uten at jeg hvorfor han bruker dette "etternavnet"  Jeg har registrert 7 barn i familien.  Barn nr. 2. Harald Valdemar Haug er født 16/1 1910 da han blir døpt i Asker kirke ser jeg at Magdalena blir oppgitt med etternavnet Falck.  Finner henne ikke i folketellingene for 1900.https://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/person/pf01036374004102   https://media.digitalarkivet.no/view/471/3098/38

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Frank Marton Pedersen

I attesten for Harald Valdemar står det at moren (Magda) er født i 1889 og faren er oppgitt å hete Hans Pedersen Haug. Kan det være snakk om forskjellige Hans og Magda-er her?

Endret av Frank Marton Pedersen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.