Gå til innhold
Arkivverket
Litta

Søker info om ektepar viet Biri 1820

Recommended Posts

Litta

Jeg får ikke til å åpne søkesidene for Gjøvik og Toten slektshistorielag og håper at dersom noen får det til, at de kan slå opp disse personene.

Det dreier seg om Even Pedersen Audenstad født omk. 1800 og Marie Larsdatter Snartum født 1799. 

 

Vielsen deres: https://media.digitalarkivet.no/view/9297/146

 

Jeg har funnet deres 3 barn og ved konfirmasjonen til Randine står det at hun er på legd. Derfor skulle jeg gjerne vite hvor det har blitt av foreldrene. Er de døde eller hva har skjedd ? I 1865 finner jeg de ikke. Marie har jeg funnet i 1801, men ikke Even. Evens dåp og opphav har jeg heller ikke funnet og derfor håper jeg at databasen til slektslaget kan gi noen svar.

 

På forhånd takk !

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Terje Tandsether

Den 16. april 1828 var det skifte etter husmann Lars Larsen Nystuen under Snartum i Snertingdal. Han var gift med Marte Rasmusdatter og de hadde 5 barn. Lars var gift første gang med Marte Olsdatter og hadde med henne døtrene Marie Larsdatter gift med Even Pedersen som har reist fra sin kone, og Ragnhild Larsdatter gift med Jacob Larsen Nøsseie. Jeg finner ikke Even død i Biri, hvis han da ikke er den samme som inderst Even Pedersen Kvisgårdeie som døde 21.11.1856, men uten alder i dødsfalljournalen for Biri. Mari Larsdatter kan jeg heller ikke finne død i Biri.

 

En Even Pedersen Stumlien ble konfirmert i Biri 1816. Han var døpt 25.12.1800 som sønn av Peder Hansen og Kari Eriksdatter som var husfolk under Melby i Biri 1801.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Litta

Her var det mye bra information, selvom det ikke gir svar på alle spørsmål.

 

Tusen takk, Terje.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.