Gå til innhold
Arkivverket
Olav Stamnli

Kristine Kristoffersdatter Mastervik, Bindal

Recommended Posts

Olav Stamnli

https://media.digitalarkivet.no/kb20050429020043

Jeg leter etter opplysninger om Kristine Kristoffersdatter Mastervik, hun fødte en pike 30.6.1874, døpt  Petra Kristiane Iversdatter, 2.8.1874 i Vassås kirke, Bindalen. Petra Kristiane har jeg bra greie på, likedan faren Iver Hansen, men Kristine vet jeg ingenting om. Hvor kom hun fra og hvor ble hun av. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Grethe Flood

Jeg ser barnefaren er 25 år og Kristine er vel 37 år, født ca. 1837. Det står at dette er barnefarens tredje og morens første leiermål. Vet du når barnefaren er født? Stemmer alderen på foreldrene i dåpsinnførselen? Hvor vokste datteren opp?

Endret av Grethe Flood

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Olav Stamnli

Hei. Barnefaren er født 23.9.1849 i Nord Fron. Han ble viet til en Anna Pedersdatter 25.10.1875, de fikk flere barn sammen. Hvor datteren vokste opp vet jeg ikke, men hun har stor etterslekt i Bindalen og i Namdalen. Petra Kristiane er forøvrig oldemor til min kone. Jeg har ingen flere opplysninger om Kristine Kristoffersdatter, så jeg vet ikke om alderen er korrekt i kirkeboka.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Randi Elisabeth Haugros
Olav Stamnli

Takk til Randi Elisabeth Haugros for svarene. Det ser altså ut til Kristine Kristoffersdatter er født i Brønnøy og endte sine dager i Bindalen. Jeg får vel fortsette letingen etter forfedrene hennes i Brønnøy.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.