Gå til innhold
Arkivverket

Mulighet til å få mange som bruker forumet i ett slektstre


Svein O. Tislevoll
 Del

Recommended Posts

Kan det komme ordninger (eller program/sider) i fremtiden innpå forumet eller arkivet, som gjør at det blir mulig å koble slekter til ett stort slektstre? For eksempel på en slik måte, at en person begynner med slekten Falkener i Trondheim, eller Galtung i Hardanger, og så kan folk koble på egne grener, og så kan vi få litt mer oversikt over hvordan mange innpå her er i slekt med hverandre? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, Torbjørn, veit jo godt om både geni og myheritage, men er så mange klager over ting der, så kanskje tryggare med noko som forumet, eller arkivet har ordna med, og lettare for alle her innpå og sjå korleis folk er i slekt. Har gratisversjonen av Myheritage, men er så mange som klager over at dei mister eigarskapen til slektstrea sine, så eg har ikkje brukt det så veldig mykje, eller oppgradert til betalingsversjonen. 

Endret av Svein O. Tislevoll
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Digitalarkivet skal være et kildenettsted og vi må bruke all vår tid og utviklingsarbeid på å gjøre digitaliserte kilder tilgjengelig for bruk på best mulig måte. Så slektstrær og kobling av slekter vil ikke være noe du finner hos oss. Det fins allerede mye programvare for slektstrær og ellers er histreg.no i gang http://histreg.no/ (Historisk befolkningsregister) Her kan du koble data fra Digitalarkivet og lage familier og samle livsløp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.