Gå til innhold
Arkivverket
Erik Hov

pantebøker/register

Recommended Posts

Erik Hov

I det "gamle" mer lettvine digitalarkivet gikk det an å finne pantebøker og panteregister lettvint. Nå er det jo blitt mye mer vanskelig!. Skulle gjerne sett på panteregister og pantebøker for å finne ut hva som skjedde med en eiendom i Snertingdal........men hvordan i .......finner jeg det nå?? Sikkert greit å gå til "finn kilde" og alt det der ,men får jo ikke opp det jeg leter etter......så hvor er det blitt av de panteregistrene osv for Biri/Snertingdal der man kan gå inn på de forskjellige gardene og bruksnumrene for å se ang hver eiendom/plass?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erik Hov

Ypperlig ,takk skal du ha!. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristian Hunskaar (Arkivverket)

https://media.digitalarkivet.no/ har vært startside for skanna arkiver, inkludert pantebøkene og panteregistrene, i et par år nå; altså ingen endring i forbindelse med Digitalarkivets nye nettsider i juni. Det er forresten også lenker til "Bla i panteregister" og "Bla i pantebøker" fra Digitalarkivets nåværende forside (i boksen "Eiendom og tinglysing").

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.