Gå til innhold
Arkivverket
Erik Hov

Dødsfallsprotokoll/melding 1987?

Recommended Posts

Erik Hov

Det er vel kanskje ikke mulig å få se dødsfallsmelding/protokoll fra så sent ,men ville gjerne visst hva en evt dødsfallsmelding evt protokoll sier om arvingene etter en Snertingdøl som døde i 1987??!!. Håper det kan la seg gjøre?!. Har navn og dato på han. Han var ugift men hadde hvertfall 3 barn allikevel.

Erik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

Vi behandler ikke forespørsler om dødsfallsmeldinger yngre enn 60 år på dette forumet. Slike forespørsler må rettes til oss pr e-post eller brev. 

Generelt kan vi si at part i skifter har krav på opplysninger. Ellers er adgang til nyere skiftemateriale er begrenset av hensyn til eventuelle taushetsbelagte opplysninger, deriblant opplysninger om adopsjonsforhold.  Vurdering av adgang til skifterettsmateriale / innsyn i opplysninger i dette materialet vil normalt bygge på skjønn med utgangspunkt i forvaltningsloven § 13, første ledd, jf. skifteloven § 18, andre ledd. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.