Jump to content
Arkivverket

Feil ved søk på datoar i Digitalarkivet


Torbjørn Igelkjøn

Recommended Posts

Og du tror kanskje det er noe bedre i Avansert personsøk, Torbjørn? Eli f 02.02.1831. Det gir bare 9 treff, men hele 2 av dem har jo riktig fødselsdato, og da er vi jo oppe i nesten 20% av treffene! Hurra!

 

https://www.digitalarkivet.no/search/persons/advanced?from=&to=&firstname=eli&lastname=&gender=&birth_year_from=1831&birth_year_to=1831&birth_date=02-02&birth_place=&domicile=&position=&event_year_from=&event_year_to=&event_date=&related_first_name=&related_last_name=&related_birth_year=&sort=rel

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det kan se ut som søket for datoene "09-09" eller "02-02" returnerer alle verdier der "09" eller da "02" er enten i dag-feltet eller månded-feltet eller begge deler.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Man skulle tro at 'barnesykdommene' snart er eliminert, vi kan jo enda ikke stole på det vi finner. Det er jo hele tiden et dobbeltarbeide med å sjekke at søkeparametrene er oppfylt. For ikke å snakke om alt vi ikke finner...

Jeg, og jeg antar at det gjelder Torbjørn og Frank også, driver ikke slektsforsking profesjonelt, men jeg må jo si at jeg synes at de som er avhengig av å kunne stole på systemet i yrkesmessig sammenheng, har en vrien jobb om dagen!

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.