Gå til innhold
Arkivverket
Torbjørn Igelkjøn

Feil ved søk på datoar i Digitalarkivet

Recommended Posts

Torbjørn Igelkjøn
Olaf Larsen

Og du tror kanskje det er noe bedre i Avansert personsøk, Torbjørn? Eli f 02.02.1831. Det gir bare 9 treff, men hele 2 av dem har jo riktig fødselsdato, og da er vi jo oppe i nesten 20% av treffene! Hurra!

 

https://www.digitalarkivet.no/search/persons/advanced?from=&to=&firstname=eli&lastname=&gender=&birth_year_from=1831&birth_year_to=1831&birth_date=02-02&birth_place=&domicile=&position=&event_year_from=&event_year_to=&event_date=&related_first_name=&related_last_name=&related_birth_year=&sort=rel

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Frank H. Johansen

Det kan se ut som søket for datoene "09-09" eller "02-02" returnerer alle verdier der "09" eller da "02" er enten i dag-feltet eller månded-feltet eller begge deler.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Olaf Larsen

Man skulle tro at 'barnesykdommene' snart er eliminert, vi kan jo enda ikke stole på det vi finner. Det er jo hele tiden et dobbeltarbeide med å sjekke at søkeparametrene er oppfylt. For ikke å snakke om alt vi ikke finner...

Jeg, og jeg antar at det gjelder Torbjørn og Frank også, driver ikke slektsforsking profesjonelt, men jeg må jo si at jeg synes at de som er avhengig av å kunne stole på systemet i yrkesmessig sammenheng, har en vrien jobb om dagen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.