Jump to content
Arkivverket

Er mail fra Tydeforumet egentlig Spam?


Recommended Posts

Morten Aasberg

Jeg la ut denne tråden på Brukerforumet sist søndag, og er blitt anbefalt å legge det ut her. Hvilket antagelig både er lurere og mer korrekt. Vel; her er det jeg postet:

 

Et pedantisk hjertesukk: Jeg abonnerer på oppdateringer fra 'Forum for tyding av skannede kilder', noe jeg finner både interessant og lærerikt (noen ganger bruker jeg disse trådene som 'dagens quiz til meg selv' - klarer jeg å tyde skriften på veggen? Som regel må jeg kaste inn håndkledet...)

 

Uansett; denne tråden handler, som sagt, om et lite hjertesukk - og sukket dreier seg om den lille blå knappen som fremkommer nederst i hver mail, for der står det 'Gå til denne Emne' (se bildet). Skulle gjerne sett at teksten ble korrigert til 'Gå til dette emne' (også med liten e), eller 'Gå til denne tråden'. Sånn det fremstår nå, så minner disse mailene fra tydeforumet mest om mailene som av og til dukker opp i spamfilteret fra nigerianske advokater som kan fortelle om en svimlende arv som vil tilkomme meg bare jeg betaler inn et par tusen dollar i forskudd. Slikt er fristende selvfølgelig, men inntil videre foretrekker jeg å 'Gå til denne Emne' i tydeforumet.

 

God søndag

 

Morten Aasberg

 

5a145b75b2136_Tydingavskannedekilder.png.399641339791aec9392c882f9e34e39d.png

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.