Gå til innhold
Arkivverket
Morten Aasberg

Er mail fra Tydeforumet egentlig Spam?

Recommended Posts

Morten Aasberg

Jeg la ut denne tråden på Brukerforumet sist søndag, og er blitt anbefalt å legge det ut her. Hvilket antagelig både er lurere og mer korrekt. Vel; her er det jeg postet:

 

Et pedantisk hjertesukk: Jeg abonnerer på oppdateringer fra 'Forum for tyding av skannede kilder', noe jeg finner både interessant og lærerikt (noen ganger bruker jeg disse trådene som 'dagens quiz til meg selv' - klarer jeg å tyde skriften på veggen? Som regel må jeg kaste inn håndkledet...)

 

Uansett; denne tråden handler, som sagt, om et lite hjertesukk - og sukket dreier seg om den lille blå knappen som fremkommer nederst i hver mail, for der står det 'Gå til denne Emne' (se bildet). Skulle gjerne sett at teksten ble korrigert til 'Gå til dette emne' (også med liten e), eller 'Gå til denne tråden'. Sånn det fremstår nå, så minner disse mailene fra tydeforumet mest om mailene som av og til dukker opp i spamfilteret fra nigerianske advokater som kan fortelle om en svimlende arv som vil tilkomme meg bare jeg betaler inn et par tusen dollar i forskudd. Slikt er fristende selvfølgelig, men inntil videre foretrekker jeg å 'Gå til denne Emne' i tydeforumet.

 

God søndag

 

Morten Aasberg

 

5a145b75b2136_Tydingavskannedekilder.png.399641339791aec9392c882f9e34e39d.png

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.