Jump to content
Arkivverket

Transkribert kilde fungerer ikke


Chris Nyborg

Recommended Posts

I ministerialbok for Bygland prestegjeld 1766–1816 (0938P) er det angitt at døde og begravede er fulltranskribert 1801–1814, men det kommer ikke opp noen treff i søk. Har forsøkt både søk på personer som står der, søk på begravelsesår og begravelsesdato og blankt søk som skulle gitt alle poster, men får alltid null treff. Søk via Historisk befolkningsregister gir heller ikke treff i kilden.

Link to comment
Share on other sites

Takk for tilbakemelding. Når jeg ser i databasen var det av ukjent grunn ikke lest inn data for begravde listen for denne kilden. Jeg har nå lest inn data på nytt og de vil bli søkbare fra i morgen 16.2. Det går imidlertid an å se selve de innleste dataene allerede nå. Her er en lenke til første oppføring fra den transkriberte listen. 

 

Ketil R. Hansen

rådgiver

Arkivverket

Publikum, Tilgjengeliggjøring

Link to comment
Share on other sites

Nydelig. Da fikk jeg bladd meg fram til han jeg trengte. https://digitalarkivet.no/view/267/pg00000001841269 er nemlig intet mindre enn gravferden til Håvard Hedde, han som var så vén ein kar, og da fikk jeg slått sammen litt i Historisk befolkningsregister: http://histreg.no/index.php/person/pg00000001841269

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.