Gå til innhold
Arkivverket
Stein Ole Kjær

Tilgjengelige kilder for Romedal, hedemarken

Recommended Posts

Stein Ole Kjær

I temaet: Niels Nielsen født ca 1751 i Vang eller Furnes på Hedemarken, har jeg etterhvert kommet fram til kilder som forteller meg at denne Niels Nielsen skal være født på Wolds ejer i Romedal. Ettersom kirkebøkene ikke eksisterer før 1785 så blir det vanskeligere å lete seg frem til denne personen. Jeg hr forsøkt å benytte bygdebøkene for Romedal, men disse ser i liten grad ut til å ta med seg husmannsfolk. Jeg lurer derfor på om noen har oversikt over hvilke kilder som er tilgjengelig som kan gi meg litt mer info om denne Niels Nielsen. Linker, spekulasjoner og det meste av den infoen jeg har ligger i den andre tråden HER.

 

mvh

 

Stein

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristian Hunskaar (Arkivverket)
21 minutter siden, Stein Ole Kjær skrev:

Jeg lurer derfor på om noen har oversikt over hvilke kilder som er tilgjengelig som kan gi meg litt mer info om denne Niels Nielsen.

 

I Finn kilde kan du søke etter alle kilder i Digitalarkivet som er relevante for Romedal og f.eks. tidsrommet 1750-1760.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.