Jump to content
Arkivverket
Stein Ole Kjær

Tilgjengelige kilder for Romedal, hedemarken

Recommended Posts

Stein Ole Kjær

I temaet: Niels Nielsen født ca 1751 i Vang eller Furnes på Hedemarken, har jeg etterhvert kommet fram til kilder som forteller meg at denne Niels Nielsen skal være født på Wolds ejer i Romedal. Ettersom kirkebøkene ikke eksisterer før 1785 så blir det vanskeligere å lete seg frem til denne personen. Jeg hr forsøkt å benytte bygdebøkene for Romedal, men disse ser i liten grad ut til å ta med seg husmannsfolk. Jeg lurer derfor på om noen har oversikt over hvilke kilder som er tilgjengelig som kan gi meg litt mer info om denne Niels Nielsen. Linker, spekulasjoner og det meste av den infoen jeg har ligger i den andre tråden HER.

 

mvh

 

Stein

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kristian Hunskaar (Arkivverket)
21 minutter siden, Stein Ole Kjær skrev:

Jeg lurer derfor på om noen har oversikt over hvilke kilder som er tilgjengelig som kan gi meg litt mer info om denne Niels Nielsen.

 

I Finn kilde kan du søke etter alle kilder i Digitalarkivet som er relevante for Romedal og f.eks. tidsrommet 1750-1760.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.