Gå til innhold
Arkivverket
Arlene Hansen

Finner ikke svar fra medlemmer

Recommended Posts

Arlene Hansen

Jeg er fersk her men allerede frustrert. Jeg hører når noen har svart på et innlegg (pling!), men finner ikke svaret. Det kan stå et tall i en "klokke" øverst på siden, og jeg kan finne en liste over svar ved å klikke der, men uansett forsvinner alt. Klikkingen fører ikke til noe annet enn at tallet blir borte. Det kan stå nederst på siden noe som "NN har svart på ...", men dette blir også borte. Ingenting skjer når jeg klikker på overskrifter. Enkelte ganger har jeg fått varsel om svar via e-post, og disse kunne jeg hente. Jeg har gått ut av dig-ark og kommet tilbake, uten at det hjelper. Må jeg kanskje logge meg ut? Jeg bruker AdBlocker--har det noe å si? Opera som browser? Av ren høflighet ønsker jeg å "svare svarerne", men det går ikke. Har noen en oppskrift "for dummies"?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tone Merete Bruvik

Etter hva jeg kan forstå har dette ordnet seg for deg? Iallfall ser jeg at du har svart på innlegg etter at du sendte melding hit.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Arlene Hansen

Trolig fordi jeg fikk dem alle som e-post, ofte dagen etter. Av og til har et varsel på selve siden virket. Må se dette an!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.