Gå til innhold
Arkivverket

Leiermål i Veldre, Ringsaker


Leif Baardseth
 Del

Recommended Posts

Hei!
I forbindelse med en slektsbok er det et par damer jeg gjerne skulle hatt hjelp til å finne i tukthusprotokollene. Finner ikke tukthusprotokollene på nettet.
 
Dame 1: Ingeborg Mikkelsdatter f. Helsetheie døpt 6/8 1826. Hun er på tukthus i 1865. 
 
Dame 2: Eli Larsdtr f. 8/11 1821 på Engereie. Hun har fem leiermål rundt i Veldre og skulle normalt ha hatt et par turer på tukthus. Hun kan ha blitt innført i protokollene  med etternavn Kosseie, Høybyeie, Haugeneie, Glestadeie. Hun har leiermål 1845, 1849, 1852, 1855, 1858, 1861, 1865 (men da ektet hun barnefaren noen uker etter fødselen.
 
Håper dette er tilfredsstillende opplysninger.
 
Vennlig hilsen Leif Baardseth
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette forumet er for spørsmål og tilbakemeldinger (inkl. feilmeldinger) til tjenestene for skanna arkivmateriale. Hvis du er ute etter hjelp til oppslag i arkiver som ikke er skanna, kan du henvende deg til Arkivverket via dette skjemaet: https://www.arkivverket.no/tjenester/bestill-en-enkeltopplysning/andre-henvendelser#!/form/0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.