Gå til innhold
Arkivverket
Halvor Vestby

Gravminner.

Recommended Posts

Halvor Vestby

Det kan enkelte ganger hende at kirkevergene er i tvil om de har lov til å opplyse hvem som er festere til graver. Hva er regelverk og hvilke erfaringer har dere?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ann-Mary Engum

 

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Edith M Toft

Den som festet min manns besteforeldre gravsted døde. Var på graven og så da at en pinne var satt opp ved graven. Dvs at graven kom til å bli slettet. Var oppom kirkekontoret og ville fornye gravfeste men fikk beskjed at det var en som festet den. Spurte hvem det var men det ville de ikke ut med. Gikk på graven etter en tid, stokken sto ved graven enda.  

Gikk opp på kirkekontoret igjen og fortalte om stokken som sto ved graven og at vi hadde vært opp tidligere og ville betale for feste. Ble fortalt at de hadde glemt å ta bort pinne, men skulle ordne det nå. Etter alt dette rotet, forlangte vi og få vite hvem som betalte for feste nå, og det fikk vi. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.