Gå til innhold
Arkivverket

Endring av epostadresse


Tore Nilssen
 Del

Recommended Posts

En bruker jeg kjenner, får ikke tilgang til kontoen sin, og får heller ikke lov å opprette nytt medlemskap i sitt eget navn. Hvordan får man endret epostadresse? Eventuelt: er det mulig for Digitalarkivet å fjerne hennes nåværende medlemskap, slik at hun kan begynne på nytt?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis en bruker enten husker passordet sitt eller det er en aktiv e-post-adresse som er i bruk, kan man greie å endre e-poste kontoen er knyttet til. Men hvis man har mistet tilgangen til begge deler, er kontoen tapt. Og man kan IKKE bruke samme brukernavn to ganger. Hvis man heter Anne Nilsen, og må lage ny konto må man rett og slett bruke et annen "navn", og samtidig skal vi har fullt navn. Det gjøres enklest ved å bruke noe i tillegg, beste er det å bruke sted. Bruk da noe i retningen av  "Anne Nilsen, Drammen".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.