Gå til innhold
Arkivverket

Kirkebok 1926


Silje Friestad
 Del

Recommended Posts

Send en epost eller ring til kirkekontoret i Hå kommune og hør med dem om de har avlevert den kirkeboken du er interessert i til Statsarkivet eller om de har den selv. Har de den selv så spør de om de kan se etter det du lurer på i kirkeboken.

 

https://www.haa.kyrkja.no/Kontakt

 

Remi 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

«Me held på med å få levert inn kyrkjebøkene for scanning frå 1924 til ca 1955.  Me håper at dei er leverte til scanning innan medio septemeber.»

 

dette fikk jeg til svar august 2021, derfor jeg ville høre her

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom kirkebøkene er avleverte, er de i alle fall ennå ikke registrert i arkivkatalogen: https://www.arkivportalen.no/search/1?under=SAST%2FA-101801%2F001%2F30BA

 

Når det gjelder døde/gravlagte i 1926 er imidlertid den såkalte folkemengdens bevegelse i SSBs arkiver et alternativ: https://media.digitalarkivet.no/db/browse?municipalities[]=1118&start_year=1926&end_year=1926&tags[]=115&text=

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.