Jump to content
Arkivverket

Søker opplysninger om NS medlemmer i forb. med fredningssak i Vestfold


Siv Abrahamsen

Recommended Posts

Hei

Jeg har forsøkt å bruke den digitale tjenesten for innsyn i landsvikssaker, men har ikke fødselsår for de to personene jeg ønsker innsyn i. Jeg finner de heller ikke i folketellingen. det er mulig at iallfall han ene har byttet navn (?) Hvordan går jeg videre for å få innsyn? mvh Siv Abrahamsen 

Sandefjords blad 1946 om lensmann Gran.jpg

Edited by Siv Abrahamsen
Link to comment
Share on other sites

Nå nevnes det ikke hvilke to du ønsker å finne. Men Oddmund Gran er omtalt da han ble utnevnt her: https://www.nb.no/items/bfbfbca2d67da1edaec48498e42576aa?page=1&searchText="oddmund gran" Han ble født 1910 i Ramnes og er vel da denne: https://www.digitalarkivet.no/view/255/pd00000015282011 og folketellingen 1910: https://www.digitalarkivet.no/census/person/pf01036498002491 Han og eventuelle andre du søker opplysninger om burde kunne finnes i folketellingene 1910 og 1920 hvis de var født før folketellingen 1920 (men denne siste er ikke helt ferdig i søkbar form), i tillegg finnes det registre over avdøde. *Men Digitalarkivet kan sikkert svare mer utfyllende på hva som kreves og hvordan finne opplysningene som mangler.

Edited by David Widerberg Howden
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Du kan bruke skjemaet, om du ikke kommer videre uten fødselsår så legg inn et fiktivt fødselsår og forklar i klartekst at du ikke veit, men legg inn alle opplysninger du har som kan tenkes å være til hjelp for oss for å identifisere vedkommende som du leiter etter landssviksak på.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.