Gå til innhold
Arkivverket

"Sist oppdatert" og flere API-er


Stian Nyblom
 Del

Recommended Posts

Har dere mulighet til å legge inn informasjon om når en transkribering er sist oppdatert? Dette kan være nyttig for å se om f.eks. personsider har hatt noen endringer (retting av feil osv.) siden man sist så på den.

 

I tillegg, er det mulig å tilgjengeliggjøre flere API-er, slik som for folketellingen 1910?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei 

Når du skal bruke debattforumet, må du har fult navn som visningsnavn. Du må altså endre navnet ditt fra Zelus til ditt fulle navn.

Hvordan det gjøres ser du her https://www.digitalarkivet.no/content/1543/endre-visningsnavn

 

Alle registreringer har informasjon om når en kilde er publisert første gang og siste gang. Dette finner du under kildens kildeinformasjon. 

 

Her er et eksempel på en kilde som ble publiserte første gang i 2010 og på nytt i 2020 https://www.digitalarkivet.no/source/107960

 

Det jobbers ikke i dag med å lage til flere API-er. Dette er derimot noe vi regner med vil komme en gang i fremtiden. Aner ikke når. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar! Oppdatert visningsnavn nå 🙂

 

Ang. kildene, så dekker vel "Sist publisert"-delen hele kilden, slik at det blir umulig å se når transkriberingen for en spesifikk person eller husholdning har blitt oppdatert sist. Er altså det jeg etterlyser, men jeg forstår at det kan være vanskelig å implementere, evt. ikke er planlagt eller prioritert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.