Gå til innhold
Arkivverket
Anne-Lise Hansen

Kom borti 'Rapporter' - knappen i vanvare..

Recommended Posts

Anne-Lise Hansen

Jeg skulle manøvrere meg fort nedover siden i en tråd på Brukerforumet, da jeg oppdaget at jeg i vanvare hadde trykket på 'Rapporter'-knappen. Jeg 'rygget' fort ut med 'Tilbake'-knappen i nettleseren. Jeg håper virkelig ikke jeg har rapportert noen? (Det var i denne tråden: http://forum.arkivverket.no/index.php?/topic/75-erenst-hans-larsen/)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Leif Biberg Kristensen

For å rapportere noen må du også skrive noe i en tekstboks som kommer opp og så trykke en gang til på en knapp hvor det står «Rapporter» eller noe sånt. Så du kan ta det helt med ro :)

 

Ellers er jeg sikker på at staben ikke blindt svartelister en bruker etter å ha fått en rapport. De kikker nok nøye etter om det er god grunn for klagen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Det var godt å høre. :)

 

Jeg visste ikke engang hvilket innlegg det var jeg hadde kommet borti knappen på, før jeg befant meg ved den tekstboksen du nevner. Nei, jeg tror heller ikke noen blir svartelistet uten grunn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.