Gå til innhold
Arkivverket
finn hansen

Malene Thomesdatter Lind

Recommended Posts

finn hansen

Malene Thomesdatter (Thomasdatter) Lind ble begravet (død) 19/2 1838 på Kongsberg. Alderen er oppgitt til 74 år dvs. født ca. 1764. Første gang funnet på Kongsberg i 1786 da hun går til alters. Får i 1792 en "uekte" sønn døpt Thomas, som dør i 1792. Hun gifter seg på Kongsberg 11/6-1801 med Jochum Andreas Torgersen Holmboe. Disse får 2 barn: Thomas, døpt 7/5-1802 ( her var Anne Marie Thomesdatter en av fadderene ) og Inger Marie døpt 4/8-1804. Hvor kom Malene Thomesdatter fra ?. Jeg trenger hjelp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Siri Lind Johannessen

Kanskje vi kan finne en løsning sammen her :) Jeg har nemlig en forfar som heter Johannes Madsen Lind og jeg mistenker en kobling til Kongsberg og sølvgruvene der, men kan ennå ikke verifisere dette. Etter lang søken har jeg skaffet meg et visst overblikk over personer med doble etternavn inkludert Lind på Kongsberg. Det finnes mange variasjoner over temaet!

 

Mine siste forsøk så langt for å finne ut hvor Lind-navnet og Johannes stammer fra, har vært i slektsfora i Sverige og Danmark. I Sverige har jeg ennå ikke fått svar, men i Danmark har flere forsøkt å hjelpe meg. Det er mye å lese her, men kanskje finner du noe som kan være til nytte:

 

http://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,9883.0.html

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hanne Ludvigsen

Min mamma kommer fra Lind slekten på Resø i Lur Sverige. De bodde før det i Skee I Bohuslen. Min tipp tipp heter Niklas Thomasson Lind :) De kommer fra en plass med mange stenhuggere, men vet ikke om de har forbindelse til din slekt. Mvh Hanne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.