Gå til innhold
Arkivverket
Anne Margrete Gilhuus

Kirkebøker for Skoger

Recommended Posts

Anne Margrete Gilhuus

Noen her som vet om kirkebøker for Skoger er på nett? Gjelder tiden 1909-1918,. har søkt men kan ikke finne ut noe for nevnet datoer. Skulle så gjerne funnet fødselsdatoen til min far Arne Løvaas, f. på Konnerud den 18:05.1918 og d. den 8.06. 1987.

Har fått fødseldatoen fra Skoger Kirkekontor for mange år siden, men der sto d ikke etternavnet, bare fornavnet på ham og alle søskenene hans. Men etternavnet på far og mor sto der. Og på far sto d Christian Løvaas.

 

Grunnen til at jeg vil så gjerne vite dette er at jeg har søkt om å få ta pikenavnet mitt som mellomnavn, og i dåpsattesten min står etternavnet skrevet som Løvås, men både oldefar, farfar og min far og søskenene hans vet jeg sikkert at de skrev det med to aer.

 

Det hersker en smule forvirring i slekta nå da, for noen av søskenbarna mine skriver det med 2 aa`er og andre med å, men det får være opp til dem og velge skrivemåte ;-) Jeg har vel blitt mer og mer opptatt av dette all den tid det nå er enklere å gjøre noe med, og fordi jeg er den eneste i slekta som driver med slektforskning :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne Margrete Gilhuus

jeg fant det, så jeg trenger ikke hjelp! :-)))))

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.