Gå til innhold
Arkivverket

Emigranter fra Kristiania


Berit Knudsen
 Del

Recommended Posts

Jeg leter etter en Johan f.25.11.1892(også med mellomrom mellom dato og år). Jeg har søkt i Kristiania etter kun fødselsdato/år, men svaret er 0. http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=emikra1

 

Ved en tilfeldighet fant jeg at det faktisk er en som var født på den datoen, men den vises ikke ved søk. http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=137&filnamn=emikra1&gardpostnr=212993&merk=212993#ovre Hva gjør jeg feil, eller er det feil i databasen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian - Digitalarkivet

Søkefunksjonen ser ikke ut til å like punktum, om dette skyldes en ny feil vet jeg ikke. Svar på ditt spørsmål om Johan kan du få hvis du søker i tre steg:

 

Fødd dato inneheld = 25, fortsett så med fødd dato inneheld 11 og så et tredje søk med fødd dato inneheld 1892. Da skal du ende opp med denne listen:

http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=emikra1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for forklaringen Kristian. Lenka du la inn er feil, men jeg fant ut av det. Det var 10 stk., men ikke den jeg lette etter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.