Gå til innhold
Arkivverket
Berit Knudsen

Emigranter fra Kristiania

Recommended Posts

Berit Knudsen

Jeg leter etter en Johan f.25.11.1892(også med mellomrom mellom dato og år). Jeg har søkt i Kristiania etter kun fødselsdato/år, men svaret er 0. http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=emikra1

 

Ved en tilfeldighet fant jeg at det faktisk er en som var født på den datoen, men den vises ikke ved søk. http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=137&filnamn=emikra1&gardpostnr=212993&merk=212993#ovre Hva gjør jeg feil, eller er det feil i databasen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian - Digitalarkivet

Søkefunksjonen ser ikke ut til å like punktum, om dette skyldes en ny feil vet jeg ikke. Svar på ditt spørsmål om Johan kan du få hvis du søker i tre steg:

 

Fødd dato inneheld = 25, fortsett så med fødd dato inneheld 11 og så et tredje søk med fødd dato inneheld 1892. Da skal du ende opp med denne listen:

http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=emikra1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Berit Knudsen

Takk for forklaringen Kristian. Lenka du la inn er feil, men jeg fant ut av det. Det var 10 stk., men ikke den jeg lette etter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.