Gå til innhold
Arkivverket

[#98] Vestfold


Gjest Rune Folkvord
 Del

Recommended Posts

Gjest Rune Folkvord

Jeg har tidligere spurt om når vi kan forvente å få Vestfold "på kartet".Svaret da var "i løpet av sommeren".Er det noe nytt i denne forbindelse ??? Sommeren går som kjent nå mot slutten !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Det er ikkje me som registrerer Vestfold. Difor har me ikkje kontroll. Eg veit ikkje meir kva me er blitt lovt, og det var sommaren 1999.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Digitalarkivet har hatt en avtale med RHD om registrering av 1865-tellingen. Etter denne avtalen skulle RHD gjøre ferdig registreringen av 1865-tellingen for Vestfold til utgangen av juni i år. Det er RHD som forvalter dette datamaterialet, og spørsmål om kopier og utlegging på nett etc. bør derfor rettes dit.Vi håper på en utveksling av materiale fra folketellingene 1865 og 1900 i løpet av høsten, slik at hele Norge vil kunne presenteres både av RHD og Digitalarkivet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.