Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Folkvord

[#98] Vestfold

Recommended Posts

Gjest Rune Folkvord

Jeg har tidligere spurt om når vi kan forvente å få Vestfold "på kartet".Svaret da var "i løpet av sommeren".Er det noe nytt i denne forbindelse ??? Sommeren går som kjent nå mot slutten !!!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Det er ikkje me som registrerer Vestfold. Difor har me ikkje kontroll. Eg veit ikkje meir kva me er blitt lovt, og det var sommaren 1999.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Digitalarkivet har hatt en avtale med RHD om registrering av 1865-tellingen. Etter denne avtalen skulle RHD gjøre ferdig registreringen av 1865-tellingen for Vestfold til utgangen av juni i år. Det er RHD som forvalter dette datamaterialet, og spørsmål om kopier og utlegging på nett etc. bør derfor rettes dit.Vi håper på en utveksling av materiale fra folketellingene 1865 og 1900 i løpet av høsten, slik at hele Norge vil kunne presenteres både av RHD og Digitalarkivet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.