Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

[#143] "Svar på innlegg"

Recommended Posts

Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

Jeg har prøvd flere ganger å legge inn et innleggssvar (i forumet som gjeld kildene), men svaret kommer ikke med. Jeg får åpnet "boksen" for nytt innlegg, skriver inn alle opplysninger, men når jeg trykker på knappen "legg inn nytt tema", så oppdateres det ikke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lillian Koehler

Valerie Reynolds hadde samme problemet, derfor postet jeg hennes innlegg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldeervoll

Eg skal ikkje sei kva det er som er problemet, men det må vera noko med oppsett på maskinen du er på om innlegg ikkje virkar.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Dette er først av alt ein test på det nemnde. Men eg har òg problem med landsfemnande søk i den nye 1801. Søkjer etternamn 1800 +/-10 børgjer på Kiøn og får ikkje noko. Men i Drammen finst det 4 om eg går inn direkte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Det virkar altså - og eg nytta her IE 3.02.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Det må vere ø'en min det landsfemnande søket ikkje likar. Då eg skreiv Ki fekk eg mange alternativ, mellom anna dei med Kiøn - og då gjekk det fint.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tor Andersen

Tiltredes. Testet vha IE 5.0. Men i alle andre filer virker det som før.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Takk for hjelpa. Eg skal sjå på det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×