Gå til innhold
Arkivverket
Gjest torkil lier

[#145] Kristiania 1865

Recommended Posts

Gjest torkil lier

Dette er ikke noe innlegg i vanlig forstand. "Jippii" !, endelig er Xania inne med folketellingen 1865, og jeg må bare uttrykke hvor glad jeg er over det. Har ventet på dette snart et år, og plutselig var den der. Satt i første omgang bortimot 2 timer, og fant ut en hel masse om "savnede" personer". Digitalarkivet gjør bare en fantastisk jobb, men mye vil ha mer: Larvik 1865? Når kommer den i RHD?. Med v.hilsen Torkil Lier

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Telleverket har registrert noe mer enn 3400 søk i databasen for Christiania 1865 i løpet av 24 timer!Når det gjelder Larvik, så håper vi også, men uten at vi har konkrete datoer å forholde oss til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Vanleg folkeskikk tilsei at ein brukar fullt namn.I lista over fylke for 1865 finn du Akershus/Oslo. Når du kjem inn i lista over prestegjeld, finn du ikkje Oslo, men derimot Kristiania. Dei felste veit vel at dette er same byen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.