Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Turøy

[#322] Antal treff

Recommended Posts

Gjest Tore Turøy

Er det mulig å få fleire enn ti treff om gongen fram på skjermen. Det er litt tungvint når ein skal skrive ut t.d. 23 treff. For det første går det med tre ark med papir og for det andre må ein bla fram og trykke utskrift kvar gong. Det går også med meir tid. På FT 1801 får ein t.d fram alle som bur på same garden på ein gong, og kan få desse med på ei utskrift. På dei andre teljingane, kyrkjebøker etc. må vi klara oss med 10 om gongen.Eg savner ellers lenka til dei gamle tingbøkene. Er dei tatt vekk? Må ellers takka for den glimrande jobben som DA gjer. Er innom desse sidene kvar dag.Tore T.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Eg ser problemet. No er det slik at 10 gjeld ikkje nokon av teljingane (1801, 8165 og 1900). Der vil du få huslista, enten det er to eller 200 personar. Eg skal vurdera om me skal gjera det litt annleis.Tingbøkene har me gløymt. Beklager. Eg reiser på ferie no, og det kan verta vanskeleg å få dei påå plass før eg kjem attende.Elles takk for gode ord.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore Turøy

Takk for raskt og positivt svar.Ha ein retteleg god ferie!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.