Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Larsen

[#342] Sogn og Fjordane flytting

Recommended Posts

Gjest Kari Larsen

Interessant liste!Men det hadde vært fint om det fremgikk av overskriften at flyttinger ser ut til å være fra 1816 til ?Når jeg søkte på Sokn kyrkje, alle eller Bustad, alle eller Fodestad, alle, fikk jeg problemer. Men basen er vel kanskje for stor? Jeg fikk Unhandled Exception: Integer overflow på de to siste, men på den siste fikk jeg først 580 0.00 som svar på Fodestad. På den førstnevnte fikk jeg en smal, tom remse.Det var en del uklare felt, f.eks. alle som startet med "low". Så var stedsbetegnelser o.l. kodet. Jeg noterte at det bare var 10 prestegjeld (hvis jeg husker rett); 1411, 1413, 1416, 1418, 1422, 1424, 1428, 1429, 1430, 1433. Fint om disse hadde vært tekstet eller forklart f.eks. i en rulleliste hvis man skulle søke på dem.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ørjan Karlsen

Hvis dette er den samme listen som Fylkesarkivet I SF har, har de en egen side som viser hvilke data (prestegjeld, tidsrom) som er tilgjengelig i deres database. For utflytting er den f.eks. http://www.sffarkiv.no/dbinfo/statkb01.htm Tilsvarende finnes for døpte, gifte etc.Ørjan

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.