Gå til innhold
Arkivverket
Gjest tom askeroi

[#385] listing av antall treff

Recommended Posts

Gjest tom askeroi

Hei jan & co. Jeg har laget et innlegg om dette før, men fikk ikke svar - og nå er innlegget forsvunnet. Men, altså: Går det ikke an å få frem flere enn 10 treff pr side. Spesielt ved utprinting er dette frustrerende, dels fordi en må sitte og vente på at neste side skal komme opp underveis (mange unødvendige tellerskritt), og dels fordi mange skjermsider blir på mer enn ett A4-ark (en linje eller to) og derved mye "unødvendig" papirforbruk. Kan vi ikke få velge 10-20-50 etc treff, eller en "print-alle-treff"-knapp? Eller noe annet genialt? Håper på svar (selv om det er negativt) denne gangen... Med vennlig og TAKKNEMLIG (for det arbeidet dere gjør)hilsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Eg har svart på dette spørsmålet ein god del gonagar etter kvart. Print all er utelukka; dei største databasanae våre er på bortimot millionen postar. Å kunna velja kor mange postar ein vil sjå er berre aktuelt for ein mindre del materialet vårt, 10 grensa gjeld ikkje for folketeljingane. Svaret er enkelt; me veit at ein del ønskjer meir og det er vurdert. Men me oppfattar det ikkje som særskilt viktig. Når så programmeringskapasiteten vår er noko slikt som eit månadsverk for året er det ikkje gitt at det rekk opp på lista.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.