Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Knut Skjånes

[#404] Problem med utskrifter

Recommended Posts

Gjest Knut Skjånes

Eg har problem med utskrifter idet eg får ikkje med heile breidda. Spesielt merka eg dette da eg skulle ta utskrift av Vigde i Sogn og Fjordane 1669-1922, her fekk eg ikkje med meg dei 6 rubrikkane som står lengst til høgre. Eg kan løyse det ved å nytte funksjonen Print Screen, men eg vil helst ha utskrift av heile tabellen under eitt, gjerne på to ark om det skulle vere nødvendig. Gjer eg noko gale?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Enkelte databaser har svært mange felt, Sogn og Fjordane-databasene er slike. Her nytter det ikke å få med seg alle felta. Jeg vil anbefale deg å bruke funksjonen "Vel felt å sjå" og markere feltene du vil ha med, forhåpentligvis kommer de inn på en side. Husk også å gå inn på sideoppsett og endre ark til liggende.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Arne Svendsrud

Jeg for min del har funnet ut at det letteste er å kopiere hele siden og legge den inn i et tekstbehandlingssystem, f.eks. Word. Da er du fri til å redigere siden som du vil, forminske skriften, dele linjer o.l. Odd Arne Svendsrud

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kari Larsen

I Internet Explorer 5.0 velger jeg Fil, Utskriftsformat og velger "Pairretning" "Liggende". Det er nok lurt å velge mindre skrift også, f.eks. Vis, Tekststørrelse, Minst.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.