Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ståle Idland

[#452] E-post til brukerne av debatt forum

Recommended Posts

Gjest Ståle Idland

Når vi skriver inn ett innlegg - så må epost adressen angis - og det er ok. Men, hvordan finner jeg epost adressen til andre som har skrevet ett innlegg ? Det hender jeg ønsker å kontakte noen direkte - eller er det kanskje ikke mulig ? Hva brukes E-post adressene til dersom de ikke er tilgjengelige for alle brukerne ? Mvh. Ståle Idland

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Epostadressene blir brukt til å verifisere identiteten til den som skriver et innlegg. Dersom det oppgis en fiktiv epostadresse vil redaktøren automatisk bli varslet. Bakgrunnen for dette var en rekke til dels sjikanøse innlegg under fingerte navn sist sommer.Enkelte oppgir epostadressen sin i selve innlegget, og det er selvsagt OK, og da en bevisst handling. Men vi kan ikke legge åpent alle epostadresser som er gitt oss, det ville forutsatte at vi innhentet tillatelse fra den enkelte. Mange vil nokslippe å få sin epostadresse gjort tilgjengelig for alle og enhver.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.