Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tor Rustad

[#556] Arkiveringsmetode

Recommended Posts

Gjest Tor Rustad

DIGIGITALARKIVET er så flott at det nesten er flaut å foreslå forbedring; kanskje er forslaget vurdert tidligere, eller kanskje er det ikke mulig å gjennomføre: Det er nå slikt at vi som gjerne vil hjelpe hverandre, har mest kunnskaper om hjemplassen. Er det mulig å arkivere etterlysninger fylkesvis, slik som Slektsarkivet gjør?? Dette vil gjøre det enklere å finne frem til de som en tror en har muligheter for å hjelpe, og det blir heller ikkke så mange å "bla gjennom".Med vennlig hilsen, Tor Rustad Lena

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Det er nok mogeleg og sikkert ønskjeleg. men me har så liten programmeringskapasitet at det skal noko til at det rekk opp i prioriteringa. me reknar debatforuma, og då særleg brukarforumet, er ei ekstrateneste me kunne tilby fordi Historisk institutt alt hadde programmet til bruk i andre samanhengar.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.