Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Andreas Totland

[#1060] Døde i Bergen 1912-1972

Recommended Posts

Gjest Andreas Totland

Under Døde i Bergen 1912-1972 er det ikke oppført hverken hvilken kirke de tilhørte eller fødselsår.Er det fordi kirkebøkene ennå ikke kan frigis? Hvis det er mulig å gi flere opplysninger, er jeg interessert i det for følgende to personer: Løp.nr. Ettern. Fornavn Dødsår 189 Dahl Birgitte Christine 1930 417 Dahl Birgitte Christine 1940 Takker for svar, hvis det er mulig. Hilsen AT.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Registeret over døde i Bergen 1912-1972 er laget til skifterettens dødsfallsprotokoller, og er bygd på skifterettens eget register. Derfor mangler alder/fødselsdato/fødested og kirke.Birgitte Christine Dahl, død 1930, var rentenistinde, 83 år gammel, og etterlot seg et testament, datert 4. mai 1928. I testamentet var Einar Dahl, København innsatt som enearving.Birgitte Christine Dahl, født 23. februar 1848, døde i 1940, var matros' enke, og etterlot seg en myndig sønn Kristian Dahl. Avdøde er opplyst å komme fra Mosterhavn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Andreas Totland

Takk for hurtig svar, Yngve. Hilsen AT

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.