Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ingjerd van Bruggen

[#1194] Link til RHD 1875-tellingen

Recommended Posts

Gjest Ingjerd van Bruggen

Hei! Jeg lurte på en ting.... Nederst på skjermen ligger det opplagt linker til 1801-telling, 1865-telling, emigranter, debatt-siden, pensjonatet etc. MEN: For å komme inn i 1875-tellingen på RHD, må jeg først gå inn i 1900, og finne en kommune som ikke ligger på Digitalarkivets sider (det står RHD i parantes bak navnet) og klikke meg inn den veien. Hvorfor kan det ikke ligge en link til 1875-tellingen også der nederst på skjermen slik det gjør til de andre tellingene og så mye, mye mer? Hilsen Ingjerd :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

I utgangspunktet har me berre lenke til eigne kjelder. Men fordi 1865 og 1900 delvis ligg hos oss, delvis hos RHD, har me som ei teneste lagt inn kva kommunar RHD har. Og då er det naturleg også å ha lenke dit. 1875 er ikkje 'vår' teljing, og me kjem ikkje til å ha lenke til den. Du kan gå inn i nyttige lenker for å finna RHD.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.