Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ole P. Gamme.

[#1331] Søking etter slekt på Hadeland.

Recommended Posts

Gjest Ole P. Gamme.

Hadeland Folkemuseum 2770 Jaren har vinteren 2000 tatt i bruk et nytt arkiv med en kapasitet på 530 hyllemeter.Arkivet inneholder bl.a.Arkivet for Hadeland bygdebok(ikke utgitt),for det meste innsamlet av Randi Bjørkvik gjennom flere tiår. Familierekonstitusjoner for innbyggere i Lunner og Jevnaker 1718-ca.1900, og for innbyggere i Gran og Brandbu 1707- ca 1900,alt ordnet alfabetisk etter fornavn på brudgommen. Arkivansvarlig Harald Hvattum har fast kontortid torsdager 9-15,ellers etter avtale.Tlf.61334012. E-post:(museets e-post)eller (direkte til arkivansvarlig). Verd et besøk? MVH. Ole P.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ole P. Gamme.

Jeg vet ikke hvorfor E-postaddressen falt ut av forrige innlegg,men prøver igjen.Museet: hadeland.folkemuseum@online.no Arkivansvarlig: haraldhf@online.no Hilsen Ole P.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.