Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sigurd Eliassen

[#1356] Døypte Sogn og Fjordane 1669-1895. Merknad kjelde.

Recommended Posts

Gjest Sigurd Eliassen

I databasen over "Døypte i Sogn og Fjordane 1669-1895" er der ein rubrikk "Merknad kjelde". Her vert fadderane opplista - men berre nokre få av faddarane og ofte med ufullstendige namn. Det verkar som om det er plassmangel i rubrikken. Skuldast dette mangelfull database eller er det mangel ved programvaren som gjer dette?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Databasen over døypte i Sogn og Fjordane er sett saman av mange bitar, og der forskjellige registratorar har vore i arbeid. Det feltet det her er snakk om er eit merknadsfelt, der registratoren har teke med opplysningar som ikkje høyrer heime andre stader i strukturen. Difor vert det mange ulike typar informasjon å finne. Det har ikkje vore meininga at fadrane sine namn skulle vere med i dette feltet, og det er berre reint unntaksvis det skjer. All informasjonen i feltet, slik den er å finne i dei filane vi har fått, skal vere tilgjengeleg i nettutgåva.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.