Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anette S. Clausen

[#1557] En norsk familie i Syd-Afrika

Recommended Posts

Gjest Anette S. Clausen

Nå er også Sofie Norgaards beretning om seg og sin families utvandring til Sør-Afrika tilgjengelig igjen. Dere finner den på informasjonssiden til Statsarkivet i Bergen ( http://digitalarkivet.no/arkivverket/sab ).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marianne Sulesund

Jeg får ikke denne linken til å virke? mvh Marianne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Der er fleire lenker på sistnemnde side som ikkje vil seg. Det har jo vore endra litt på adressar og katalogar opp gjennom.Den utgåva av artikkelen Marianne Sulesund søkjer etter, er Sofie Norgaards originalartikkel. Den engelske utgåva [url="http://digitalarkivet.uib.no/sab/norwfam.htm>http://digitalarkivet.uib.no/sab/norwfam.htm er ei omsetjing til engelsk av originalen. Den utgåva eg har liggjande ute på /fndbred/ og som det vert synt til i innlegg 3, er originalen i meir moderne språkdrakt - og kan hende litt lettare å lese for folk i dag enn sjølve originalen. Men eg meiner eg har med heile innhaldet.Elles finst det fleire omtalar av beretninga. Den Gisle Jersvik har lenke til i Bergensposten, av MB Fisk, finst òg på norsk med ei innleiing eg har skrive:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Det har vært noen serverskifter i løpet av de fire årene som har gått siden jeg la ut den meldingen. Jeg regner med at en del av artiklene på den gamle artikkelsiden til Statsarkivet i Bergen ligger på den for tiden sykemeldte serveren vår. Den er snart frisk og vil bli satt i drift igjen. Da vil det være mulig å få tilgang til disse artiklene igjen. Vi beklager dette rotet, men den gamle artikkelsiden er ikke den vi sjekker oftest, så det er godt andre følger med for oss!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.