Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anette S. Clausen

[#1560] Dokumentasjon med kirkebokeksempler

Recommended Posts

Gjest Anette S. Clausen

I et håp om å få vist litt av bredden i eldre kirkebokføring har vi lagt ut bilder fra enkelte kirkebøker. Disse bildene er lenket fra dokumentasjonen til de forskjellige databasene. Som sagt gjelder det ikke alle, kun databaser fra Finnås, Tysnes, Kinn, Stord, Hamre og Haus.Marianne Herfindal Johannessen ved Statsarkivet i Bergen står for utvalget og har skrevet kommentarene til de enkelte bildene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tor Andersen

Dette var vanskelig å finne. Kan du oppgi noen direkte lenker, eller angi hvilke kilder det gjelder? Evt også legge inn en lenke under kommunen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette S. Clausen

Kildene det gjelder er døpte i Kinn, konfirmerte i Hamre, vigde i Finnås, Tysnes, Stord, Hamre og Haus, samt døde i Haus. Alle disse har dokumentasjon som du finner en lenke til på databasesiden. På dokumentasjonssiden finner du så en lenke til kirkebokbildet.Her er en lenke til dokumentasjonen for vigde i Tysnes: http://digitalarkivet.uib.no/tysnesvi.htm

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.